Örnberget

Vid Örnberget lär den närmast boende villaägaren vara missnöjd med att de tidvis alltför ofta hörs hammarslag och borrmaskinsljud från berget. Närboende uppskattar heller inte kommandorop och andra högljudda skrik. Håll alltså låg profil för att inte förvärra situationen.

Som ni kanske vet så håller de på att upprusta vägen längs vattnet vid Örnberget i Stockholm. Det ska bli ny asfalt, promenadstråk mm. Ny belysning har kommit upp, samt bl a en bänk intill svaväggen längs vägen. Kommunen är inte nöjd med parkeringen längs vägen, bl a hade någon alldeles nyligen parkerat på den nya plattsättningen framför nämnda bänk, vilket skadat plattorna. Planen är att det så småningom kommer att bli parkeringsförbud längs vägen och man vill redan idag hänvisa oss till parkeringen borta vid kanotklubben några hundra meter söderut. Med anledning av detta så ligger nu ett antal stockar längs vägen nedanför berget, som en vädjan och ett tecken till folk att inte parkera där. De är helt klart positiva till vår närvaro, så därför en vädjan till er, parkera borta vid kanotklubben framöver.

Postad i Känslig situation, Klippklättring, Stockholms klätterklubb, Stockholms län | 1 kommentar

One Response to Örnberget

  1. Pingback: Ny accessinformation för Örnberget |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>